OLT:PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ŢIGARETE

WhatsApp Image 2022-02-17 at 14.22.45

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județele Olt și Dolj, bănuite de contrabandă cu țigarete.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, 3 bărbați, cu vârste între 26 și 55 de ani, din județul Olt, prin intermediul unor societăți comerciale, ar fi transportat, deținut și comercializat țigarete provenite din contrabandă.

”În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 33.680 de ţigarete, 3.640 de lei și 600 de euro” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt,Ionuț Vasiloica.

Acțiunile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.La activități s-a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: