Tendințe ale modei primăvară/vară 2022

moda

Dacă unele tendințe trec după un singur sezon, altele, în schimb, urmează să fie păstrate puțin mai mult. Concentrați-vă pe 5 tendințe din sezonul toamnă-iarnă care vor rămâne la modă până la sfârșitul verii.

Într-o perioadă în care tendințele se succed cu o viteză vertiginoasă și când o piesă achiziționată cu o zi înainte abia mai are timp să fie exploatată pe deplin înainte să nu mai fie la modă, este bine să ne amintim că unele obsesii nu sunt atât de trecătoare. Prezentare generală a tendințelor pe care le-am purtat iarna aceasta și pe care le vom purta în continuare în lunile următoare.

În această iarnă, culorile au explodat pe rețelele de socializare. Verde Kelly, roz fucsia, portocaliu vibrant, liliac sau chiar galben strălucitor au fost văzute pe cele mai populare fashioniste, rezultând look-uri îndrăznețe, dar teribil de stilate. Așteptați-vă ca acest lucru să existe și în această vară! În sezonul primăvară-vară 2022, pariem totul pe garderoba cu dopamină – marea tendință prezisă de Pinterest – și combinăm cele mai strălucitoare culori ale garderobei noastre: roz bombon pe portocaliu mandarin sau mov Very Peri (culoarea anului), albastru azur pe verde măr… Moda în stil curcubeu va stimula cu siguranță sezonul care vine.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: