ANUNŢ ISTORIC PENTRU PENSIONARI! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PENSIILE ACESTOR ROMÂNI, ÎN DOAR CÂTEVA ZILE

pensionari

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj despre talonul de pensie. Aceasta a notat că în scurt timp, pensionarii care primesc pensia pe card, vor primi și talonul tot în format electronic.

”Vești bune! Mai sunt câteva zile și ieșim la lumină și cu talonul mov transmis electronic, la cerere, către pensionarii care primesc pensia pe card. Anunț când văd eu, cu ochii mei, că funcționează în portalul Casei Naționale de Pensii Publice. Sunt pensionari care folosesc tehnologia și care nu au de ce să nu se bucure de avantajele ei inclusiv în sensul de a-și face programul cum vor, fără să mai aștepte poștașul acasă pentru a le aduce talonul mov, (încă) necesar pentru accesarea unor servicii. La ei m-am gândit în proiectul meu de lege pe care l-am dus la bun sfârșit în Parlament, la finalul anului trecut”, spune fostul ministrul.

Cei care nu doresc forma electronică a talonului, îi vor putea primi ca și până acum

Violeta Alexandru a precizat că ”pensionarii care nu doresc să îl primească electronic, îl primesc la fel ca până acum: de la poștaș. Cei care primesc pensia în numerar, primesc banii și talonul când vine poștașul”.

”Greu se mișcă lucrurile când vine vorba de a oferi, în mod concret, servicii civilizate oamenilor dar ajungem noi la rezultat și aici. Discuții peste discuții, reveniri pentru a nu se ascunde subiectul în sertar, insistențe, rezistență la obținerea de rezultate rapid cu gândul la banii europeni care aduc și creșteri de salarii (și atunci de ce să faci lucrurile repede!?) și licitații de milioane de euro pentru ceva ce se vede că poate fi făcut cu costuri de bun simț.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: