Cum arată o DIVĂ din Olt după perioada de convalescență prin care a trecut. Modelul s-a retras din ochii publicului o perioadă pentru investigații medicale

mada monden

Modelul și actrița Mădălina Ghenea a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă de absență. Acesta a anunțat cu ceva timp în urmă că se retrage o perioadă din mediul online din cauză că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Cum s-a filma de curând.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai iubite românce, care au făcut carieră la Hollywood. Acesta a jucat în filme alături de nume mari din industrie, cum ar fi Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek, Reeve Carney și Jack Huston. Filmul House of Gucci, regizat de Ridley Scott, va avea premiera în România pe data de 26 noiembrie 2021.

Acesta și-a îngrijorat fanii în urmă cu cu zece zile după ce a anunțat că face câteva investigații medicale: „Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”, a scris actrița și modelul, potrivit A1.ro.

Actrița a revenit în forță pe rețelele de socializare și a postat imagini de la bazin. Mădălina Ghenea părea în formă, iar imaginile au bucurat inimile fanilor.

Modelul a distribuit pe rețelele de socializare imagini din locul în care se relaxează și a dat de înțeles că își reia activitatea ușor, ușor, după ce a făcut mai multe investigații.

Mădălina Ghenea se mândrește cu o viață împlinită și se bucură de un succes răsunător ca model. Acesta pozează pentru case renumite și branduri care atârnă greu în industria fashion-ului. De curând, acesta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini din cadrul unui shooting foto în care apare într-o rochie albă.

Acesta a făcut furori printre admiratori și a primit numeroase aprecieri și cuvinte de laudă. Românca și-a etalat formele voluptoase în toată splendoarea. Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni.

Românca a sucit mințile producătorilor de la Hollywood și a reușit să aibă un succes fulminant în actorie și în modă. Nu doar viața profesională ci și cea sentimentală. Mădălina Ghenea s-a iubit cu actorul Leonardo DiCaprio.

Sursa TVHAPPY.Ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: