O nouă ediția a Târgului Caritabil ”MĂRȚIȘORUL SPERANȚEI” la Caracal

asociatie social

În perioada 20 februarie-8 martie 2022 se va desfășura ediția a opta a Târgului Caritabil ”MĂRȚIȘORUL SPERANȚEI” organizat de Duhovnicul Bisericii „Sfinţii fără de Arginţi Cosma şi Damian“ din curtea Spitalului Municipal Caracal, părintele Ion Iagăru.

Banii strânși din vânzarea mărțișoarelor vor fi folosiți pentru achiziționarea de proteze auditive pentru un copil surd.

”Mâini de aur au transformat niște lucruri obișnuite în adevărate capodopere. Fondurile obținute din vânzarea acestor minunate mărțișoare vor fi folosite pentru achiziționarea de proteze auditive pentru un copil surd. Mărțișoarele devin, astfel, nu doar un simbol al primăverii, ci și un simbol al generozității și solidarității dintre oameni.” a anunțat părintele Iagăru.

Cei care vor să susțină campaniile umanitare ale preotului caracalen pot face donații în conturile Asociației Fiți Buni!

”Dorești să achiziționezi unul dintre acestea? Contactează voluntarii noștri sau vizitează-ne la biserica noastră. Asociația Fiți Buni Banca Transilvania, cont în Lei: RO57BTRLRONCRT0561532601Banca Transilvania, cont în Euro: RO07BTRLEURCRT0561532601Banca Transilvania, cont în GBP: RO62BTRLGBPCRT0561532601” , a conchis preotul

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: