DIETA CU ROŞII. CUM SĂ SLĂBEŞTI RAPID FĂRĂ SĂ TE ÎNFOMETEZI

Vara se apropie cu repeziciune și odată cu ea și hainele din ce în ce mai subțiri care lasă la vedere orice imperfecțiune. Dacă și tu te numeri printre persoanele care își doresc să slăbească ca să arate impecabil în sezonul cald, Cancan îți prezintă toate secretele dietei cu castraveți, o dietă minune care te va ajuta să dai jos kilogramele nedorite extrem de rapid.  

Dieta cu roşii este una dintre cele mai eficiente diete din lume şi ajută la pierderea a cel puţin 7 kilograme în 7 zile. Roşiile conţin 94% apă, au 17 calorii la 100 de grame şi o concentraţie mare de potasiu, vitamina B şi C.

Acestea sunt legumele ideale pentru o cură de slăbire perfectă şi sănătoasă. Numai 100 de grame de roşii oferă organismului o jumătate din necesarul de vitamine A şi C, care măresc rezistenţa organismului în faţa infecţiilor, vitamine din complexul B, foarte bune pentru întărirea sistemului imunitar, şi vitamina E, care limitează depunerea colesterolului pe vasele sangvine.

În plus, roşiile mai conţin şi salicilaţi, care ajută sistemul circulator, prevenind apariţia bolilor cardiovasculare. Fiind foarte bogate şi în antioxidanţi, aceste legume sunt excelente pentru menţinerea frumuseţii pielii şi pentru întărirea sistemului imunitar.

Licopenul, o altă substanţă care se regăseşte în compoziţia roşiilor, este un excelent ingredient ce luptă împotriva cancerului uterin, fiind şi arma secretă împotriva apariţiei osteoporozei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura