Paul Stănescu, despre scandalul din PSD pe tema fondurilor pe Saligny 

paul stanescu psd

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat marţi că primarii şi liderii locali social-democraţi nu sunt nemulţumiţi cu criteriile care au fost propuse de Ministerul Dezvoltării pentru împărţirea banilor din programul ”Anghel Saligny”, criterii care au fost stabilite în coaliţia de guvernare.

„Cu formulele (de calcul al banilor – n.r.) a venit ministrul Dezvoltării, Cseke, le-a explicat în coaliţie, ne-am uitat cu toţii pe judeţe cât are fiecare şi s-a decis în coaliţie să rămână procentul ăsta. Aşa s-a decis, coaliţia a decis”, a spus Stănescu la Palatul Parlamentului, întrebat de ce în formula de calcul din acest program 50% contează numărul de unităţi administrativ-teritoriale pe judeţ şi doar 15% numărul populaţiei şi nevoile din judeţ.

El a menţionat că a discutat subiectul cu toţi colegii săi din PSD iar aceştia nu au spus că sunt nemulţumiţi de sumele primite.

Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat s-a întrunit marţi, de la ora 13,00, la Palatul Parlamentului, principalul subiect de pe ordinea de zi fiind programul ”Anghel Saligny”.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: