Ciucă: “PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu Judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, în alte funcţii de conducere”

pnl

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, după întâlnirea cu reprezentantantele Organizaţiei Femeilor Liberale la o şedinţă a Biroului Politic Naţional, la Palatul Parlamentului, că „PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu Judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, în alte funcţii de conducere”. Asta, deși actuala conducere a PNL este fără nicio femeie, iar liberalii au refuzat să mai aibă vreo femeie ministru.

„M-am întâlnit astăzi cu doamnele şi domnişoarele din Organizaţia Femeilor Liberale, reunite într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional, la Palatul Parlamentului. PNL a susţinut şi va susţine în continuare cât mai multe doamne în funcţii de primari, de preşedinţi de Consiliu Judeţean, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, în alte funcţii de conducere. În calitate de preşedinte, unul dintre obiectivele mele este să promovez cât mai multe doamne şi domnişoare în funcţii de răspundere în partid. Sunt un ferm susţinător al egalităţii de gen şi voi continua să fiu un suporter al protejării şi promovării drepturilor femeilor. Discriminarea trebuie să dispară din vocabularul unei societăţi moderne, deoarece egalitatea dintre femei şi bărbaţi este o condiţie de bază într-o ţară cu adevărat europeană”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Facebook.

El a mai spus că „România a făcut numeroase progrese în această privinţă, dar este nevoie în continuare să eliminăm prejudecăţile privind rolurile pe care femeile şi bărbaţii le au în societate”.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: