ȘI-A LEGAT NEPOATA DE 10 ANI CU LANȚUL DE PAT

caz-infiorator-de-pedofilie-in-romania-o-fetita-de-10-ani-a-fost-rapita-de-pe-strada-si-violata-de-628162

Poliția din Dolj a primit informații cu privire la comportamentul ieșit din comun al unei femei de 53 de ani. Când au ajuns la fața locului, au văzut în ce condiții putea să-și țină nepoata. Bunica a fost imediat arestată la domiciliu. 

Polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au primit un apel în care au fost informați că o femeie își sechestrase nepoata. Un echipaj a mers la adresa prezentată și au descoperit că femeia de 53 de ani își legase nepoata de zece ani de piciorul patului. 

„Cu ocazia verificării la domiciliu, în una dintre camere, a fost găsită minora de 10 ani, legată cu un lanț de piciorul stâng, asigurat cu un lacăt, lanț legat de piciorul patului”, a declarat Poliția din Dolj. 

„În urma celor constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. Femeia a fost prezentată instanței de judecată care a dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile”, a adăugat Poliția din Dolj. 

Nepoata de zece ani și fratele său de 15 ani au fost preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: