14 proiecte vor fi finanțate de Primăria Slatina. Fondurile sunt nerembursabile

bani

Și anul acesta Primăria Slatina va sprijini financiar organizații, asociații sau fundații din domeniu cultural, social, sănătate și sport. 14 proiecte vor primi fonduri nerambursabile.

Cei mai mulți bani vor merge către două asociații culturale-Asociația Culturală Artistică Lyra, aceasta va primi 75.000 de lei, iar Călușarii Slatinei vor primi 60.000 de lei.

„Consiliul Local al Municipiului Slatina sprijină organizaţiile neguvernamentale, asociaţii sau fundaţii, culte religioase şi persoane fizice în derularea de acţiuni cu caracter specific în domeniile: cultural, social, sportiv, culte religioase și altele, motivat de faptul că participarea şi iniţiativele în spaţiul public reprezintă un motor al progresului şi pot răspunde la multe din problemele comunităţii locale. Derularea procedurilor pentru acordare de finanţări nerambursabile de la bugetul local s-a realizat conform prevederilor Legii nr. 350/2005 şi a regulamentului specific aprobat prin Hotărârea Consiliul Local al municipiul Slatina nr. 89/21.04.2010, cu modificările și completările ulterioare și Comisia de evaluare și selecționare a proiectelor a emis Raportul final de evaluare nr. 56932/05.05.2022 ”, se arată în proiectul de hotărâre 

poza 14 proiecte  vor fi finanțate de Primăria Slatina. Fondurile sunt nerembursabile

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: