AJOFM Olt organizează Bursa Locurilor de Muncă la Slatina și Caracal

bursa

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri, 20 mai, cu începere de la ora 9.00, bursa locurilor de muncă. Evenimentul se va desfăşura, în Slatina, la Casa de Cultură a Tinere, dar şi în Caracal, la sediul agenţiei locale a AJOFM.

Până la această dată au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care  39 au confirmat participarea, cu un număr de 664 locuri de muncă vacante,din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer ITP,  inginer construcţii, inginer instalatii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrator comercial, operator calculator, operator confectioner industrial, bucatar, manipulant marfuri, muncitor necalificat.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: