CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ALOCAȚIILE ZILNICE ALE ELEVILOR CARE PARTICIPĂ LA OLIMPIADELE NAȚIONALE

Elevi e1570796530337

Anunț îmbucurător pentru elevi! Alocațiile celor care participă la olimpiadele naționale se vor mări. Premierul Nicolae Ciucă a explicat, în cadrul întâlnirii de la Palatul Victoria cu lotul olimpic de matematică al României, că vor primi mai mulți bani pentru performanțele lor.

Un anunț îmbucurător vine din partea Premierului Nicolae Ciucă pentru elevii care participă la olimpiadele naționale. În cadrul întâlnirii de la Palatul Victoria cu lotul olimpic de matematică al României, care s-a clasat pe primul loc la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru seniori (BMO 2022), oficialul a anunțat faptul că alocația zilnică a elevilor participanți la olimpiada națională se va dubla, iar valoarea premiilor se va majora.

”Speranța noastră pentru viitor sunteți voi și se discută mult în spațiul public despre ce fac olimpicii români când finalizează studiile liceale, după ce optează pentru universitățile de prestigiu. Nu vreau să vă conving să faceți altceva, faceți ceea ce credeți voi că este de făcut, dar nu uitați că tot ceea ce ați învățat s-a întâmplat aici în familia voastră, în școala românească, alături și îndrumați de profesorii români care v-au adus să performanți la nivelul acesta”, a transmis Premierul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: