”Lecția” primită de o femeie de la primarul din Giuvărăști

giuvarasti

Primarul din Giuvărăști i-a dat o ”lecție ” unei consătence. Exasperat că doamnă aruncă gunoiul pe stradă, acesta a trimis muncitorii și i-au ”restituit” cu buldoexcavatorul toate resturile aruncare pe șanțul din fața curții.

Încă de anul trecut în comună a început o campanie de înfrumusețare și curățenie, mai mult la finalul săptamânii în Giuvărăști este sărbătoarea comunei, iar borhotul aruncat de săteancă pe drumul central deranja ca de fiecare dată pe oameni.

Primarul Daniel Pană susține că doamnă nu este la prima ispravă de acest fel.

„Noi i-am făcut frumos la poartă, i-am făcut curat, şi în loc să pună o găleată de apă la pomişorii  ăia, pentru că am pus nişte tuia, nişte betula pendula, mesteacănul ăla frumos, s-a trezit să pună la poartă gunoi. Dar asta face de când sunt eu la primărie. Este o doamnă, mai este şi medic de familie în Teleorman, în comuna vecină. Tot gunoiul din curte îl aruncă ba la vecini, ba la primărie, ba nu ştiu pe unde, numai unde trebuie nu-l duce. Aruncă absolut orice, la ea în curte nu pune. Nu face ca ceilalţi cetăţeni, să-l pună în pubelă, să vină maşina să-l ia, îl ia şi-l aruncă la vecini”, a spus edilul.

Primarul a postat pe pagina de facebook isprava femeii și reacția autorităților iar oamenii l-au felicitat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: