Maia Sandu, întâlnire la Bruxelles cu președintele Consiliului European: Am discutat despre integrarea europeană a Rep. Moldova

3

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, marți, la Bruxelles, cu președintele Consiliului European, Charles Michel, cu care a discutat, printre altele, despre „agenda de integrare europeană a Republicii Moldova”.

„M-am bucurat să-l revăd, la Bruxelles, pe Charles Michel, Președintele Consiliului European, care a vizitat recent țara noastră în semn de solidaritate cu eforturile umanitare ale cetățenilor și autorităților Republicii Moldova în contextul războiului din Ucraina. Am vorbit despre evoluția riscurilor de securitate din regiunea noastră, i-am mulțumit pentru sprijinul oferit de Uniunea Europeană pentru gestionarea fluxului de refugiați și pentru depășirea consecințelor economice și sociale nefaste ale războiului.

Am discutat, de asemenea, despre agenda de integrare europeană a Republicii Moldova. Acordarea statutului de țară candidată Moldovei va reprezenta un semnal de încurajare și de sprijin pentru programul de reformare a țării noastre după model european”, arată un mesaj distribuit pe Facebook de Maia Sandu.

sursa DIGI 24

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: