UN ȘOFER DE BMW A FOST LOVIT DE TREN

accident cu tren Piatra Olt

Duminică seara, un tren de persoane a intrat într-un șofer. Incidentul a avut loc în localitatea Alexeni, județul Ialomița. Unul dintre pasagerii autovehiculului se află în stare de inconștiență.

Un accident feroviar a avut loc duminică, 26 iunie. Un șofer de BMW nu s-a asigurat când traversa calea ferată și a fost lovit din plin de un tren de persoane. La fața locului au ajuns de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. 

„În jurul orei 20:10, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident feroviar în localitatea Alexeni, în care au fost implicate un tren de persoane și un autoturism”, a transmis ISU Ialomița.

Ce s-a întâmplat cu pasagerii autovehiculului 

În urma impactului cu trenul de persoane, bărbatul de la volan și femeia din dreapta sa au fost transportați de urgență de către echipajele SMURD la spital. Doamna care îl însoțea se află în stare de inconștiență. Ambii se află la Spitalul Municipal Urziceni. 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: