Adrian Chesnoiu le-a cerut colegilor deputați să voteze în favoarea ridicării imunității sale

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, le-a cerut colegilor deputați să voteze în favoarea ridicării imunității sale. Acesta susține că este nevinovat și va dovedi asta în fața judecătorilor, de aceea va vota cu bilele la vedere pentru ridicarea imunității.

”Suntem într-un moment în care niciunul dinte dumneavoastră nu ați dori să vă aflați, dar am primit de la voi, de la mii de fermieri români imediat ce am aflat din presă că s-au ridicat la adresa mea anumite suspiciuni, am primit sprijin.

Sunt un om simplu, ca orice cetățean al acestei țări. Nu o să mă ascund în spatele unei demnități și cred că fiecare dintre noi trebuie să considerăm funcția de demnitate publică o responsabilitate, nu un privilegiu.

Vă rog pe toți, la fel voi face și eu, voi vota pentru ridicarea imunității. Știu că multora dintre voi vă este greu, dar și eu voi vota la vedere pentru ridicarea imunității.

Vă rog să mă înțelegeți că nu sunt adeptul justiției televizate, sunt nevinovat și asta voi dovedi în fața instanței.”, a spus Adrian Chesnoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura