Un incendiu a izbucnit într-un tren care circula între Sibiu și Râmnicu Vâlcea 

incendiuuuuuuuu

Un incendiu a izbucnit miercuri într-un tren care circula între Sibiu și Râmnicu Vâlcea. 70 de persoane se aflau în garnitură, dar nu au existat victime, anunță autoritățile.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la locomotiva unui tren de călători aflat în mișcare, pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în apropierea haltei Turnu din localitatea Călimănești.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al SVSU Călimănești. Cei 70 de călători s-au autoevacuat, au anunțat pompierii.

În timpul misiunii, locomotiva a fost decuplată de restul trenului. Focul a fost stins și pompierii au stabilit că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la conductorii electrici neizolați corespunzător.

Aproximativ jumătate din pasagerii din tren și-au reluat călătoria cu alte mijloace de transport, iar ceilalți au așteptat să fie preluați de o altă garnitură.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: