Ceremonia de rotire a colanului şi de schimbare a preşedintelui Rotary Club Slatina. Gabriel Dumitrescu este noul președinte

rotary

Ceremonia de rotire a colanului şi de schimbare a preşedintelui Rotary Club Slatina, a avut loc miercuri. Mihai Danu i-a predat mandatul de preşedinte colegului său, Gabriel Dumitrescu.

S-a vorbit despre ceea ce a realizat Rotary Club Slatina în anul precedent, dar și despre planurile clubului în mandatul 2022-2023.

”Clubul Rotary Slatina, condus de președintele Mihai Danu a încheiat anul rotarian 2021-2022 cu proiecte de tradiție și proiecte aflate la prima ediție, care vor fi continuate de viitorul președinte 2022-2023, Gabriel Dumitrescu.Cupa Rotary la șah,Cupa Rotary la înot,Teatru pentru copii,Educația privind apa și igiena sanitară,Susținere Cluburi Interact Slatina și RotaKids Slatina,Călușul Românesc,Cupa Rotary la pescuit sunt câteva dintre proiectele anuale ale Rotary Slatina.Președintele 2021-2022, Mihai Danu, a incheiat mandatul in aplauzele colegilor de club, iar momentul predarii colanului de președinte lui Gabriel Dumitrescu, președinte 2022-2023, care a prezentat planul de proiecte pentru următorul an, a fost emoționant”, au anunțat rotarienii slătineni .

La întâlnire au participat și președintele în funcție, Alexandra Butoi și viitorul președinte Interact Club Slatina, Matei Ștefania.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: