Pleșoiu: Bătrâna căzută într-o fântână a fost salvată

ii

O femeie de 80 de ani a căzut, joi după-amiaza, în fântâna din curtea unei gospodării din satul Arcești, comuna Pleșoiu. Pompierii au intervenit cu o autospecială complexă, un echipaj SMURD, un container multirisc, în sprijin venind și două buldoexcavatoare, unul fiind de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

„Fântâna are adâncimea de aproximativ 10 metri și diametru de aproximativ 40 de centimetri. Din cauza diametrului foarte mic, se acționează cu cele două buldoexcavatoare, pentru îndepărtarea pământului și extragerea tuburilor”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Acțiunea de salvare a durat câteva ore și a fost un succes.

”Femeia a fost extrasă cu ajutorul echipamentelor pentru intervenții în medii ostile vieții, cu semne vitale prezent”, a completat Băsășteanu.

Și polițiștii intervin în zonă, pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care s-a întâmplat evenimentul.

”La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, dar și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: