Zeci de bilete de tratament pentru olteni, în stațiunile balneare

97 bilete de tratament balnea, aferente celei de-a 11-a serii din acest an au fost repartizatea Casei de Pensii Olt. 90 dintre acestea sunt alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de persoanele interesate.

Beneficiarii trebuie fie prezenți în stațiune pentru biletele din această serie este perioada 14 – 17 august 2022, durata sejurului fiind de 16 zile calendaristice.

Cele mai multe bilete sunt repartizate în stațiunile
Olănești – 24, Amara – zece, Herculane – nouă și Govora – șapte. Biletele rămase nealocate sunt în stațiunle Buziaș și Moneasa.

Pot beneficia de bilete de tratament balnear pensionarii sistemului public de pensii, asigurații sistemului public de pensii și beneficiarii prevederilor unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii. În cazul pensionarilor contribuția individuală este de 50% din pensie, dar nu mai mult decât costul integral al biletului – aproximativ 2.000 de lei, iar în cazul asiguraților contribuția este de 50% din valoarea biletului, dacă veniturile brute lunare sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul este achitat integral de aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura