Un tânăr din Dobrosloveni depistat cu lemne fără acte

lemne

Polițiștii Biroului Județean De Poliție Transporturi Olt au depistat, la nivel cu calea ferată din comuna Dobrosloveni, un tânăr, în vârstă de 24 ani, din comuna Dobrosloveni, , în timp ce transporta, cu un ansamblu de vehicule, format din capt tractor și remorcă, cantitatea de 3 metri cubi de material lemnos, specia stejar, având documente legale de proveniență a materialului lemnos doar pentru cantitatea de 2 metri cubi.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar ca măsură complementară, polițiștii au dispus confiscarea cantității de 1 metru cub de material lemnos, ce a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Caracal.

Abaterea constatată a fost sancționată în conformitate cu articolul 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, polițiștii au întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: