14 persoane au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău într-un restaurant

Ambulante pot fi vazute parcate la sediul Serviciului De Ambulanta Al Municipiului Bucuresti. Serviciul de ambulanta este suprasolicitat in perioada caniculara, peste 15% din interventiile ambulantelor realizandu-se in cazul persoanelor afectate de caldura

Autorităţile din judeţul Vâlcea au intrat în alertă, sâmbătă seară, după ce un apel la 112 a anunţat că mai multor persoane care participau la un eveniment, într-un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, li s-a făcut rău. Primele date arată că 14 dintre participanţii la un eveniment la care luat parte zeci de oameni ar fi ajuns la spital.

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 20:20, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău. Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău”, transmite, sâmbătă seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

ISU Vâlcea precizează că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care au constatat că mai multe persoane acuză cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale.

Conform ISU Vâlcea, paisprezece persoane au fost transportate la spital în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite. Astfel, 6 persoane transportate de autosanitarele Serviciului de Ambulanţă la spital, două persoane au fost duse de autospecialele SMURD, iar alte şase s-au prezentat singure la unitatea de primiri urgenţe din Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura