Colegii Andreei Bizera continuă să lupte pentru ea

Elevii Liceului Teoretic “Tudor Vladimirescu” din Draganesti-Olt s-au mobilizat pentru a o ajuta pe Andreea Bizera, eleva in clasa a XII a D din cadrul Liceului Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” Corabia, care la doar 18 ani se confrunta cu o tumora aflată pe unul dintre straturile creierului.

Andreea Bizera este o elevă, în vârstă de 18 ani, de la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza, din Corabia, care are nevoie de sprijin financiar. Tânăra este diagnosticată cu o tumoră pe creier și va urma un tratament costisitor după intervenţie. acum coleii vor să organizeze un turneu caritabil de fotbal.

Colegii s-au mobilizat şi cer sprijinul oamenilor, astfel încât tânăra să depăşească perioada dificilă pe care o traversează. Elevii unei clase de a XII-a, de la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza, din Corabia, fac un apel pe Facebook, pentru colega lor, Andreea Bizera, diagnosticată cu o tumoră pe creier.

”Ajutorul consta in organizarea unui Turneu Caritabil de Fotbal, înscrierile se fac in perioada 20-25.01.2023, turneul desfășurandu-se în perioada 26-03.02.2021. Pe lângă asta, în perioada 25-27.01.2023 se vor face donații intr-o urnă specială care va trece din clasa in clasa”, au anunțat organizatorii.

Pentru donații este deschis contul:

 Nume Titular: ANDREEA-LUCIANA BIZERA

IBAN: RO22BTRLRONCRT0622168901

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: