Ad Libitum Voices -un concert extraordinar la Slatina

Zilele Slatinei s-au încheiat cu un spectacol de zile mari. După trei zile în care au fost organizat cele trei gale, primăria Slatina a organizat un spectacol susținut de grupup pop-opera, Ad Libitum Voices

Clujenii de la AD LIBITUM VOICES au făcut o atmosferă extraordinară în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina.

„Ne bucurăm tare mult că am ajuns pentru prima dată la Slatina, ne-am simțit extraordinar. Am avut și contact verbal cu publicul, ceea ce ne a bucurat foarte mult, s-au simțit foarte bine cu noi și cu muzica noastră. Data viitoare când vom fi prezenți la Slatina, poate vom veni și cu un album”, au declarat soliștii Ad Libitum Voices.

Grupul Ad Libitum Voices apărut în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca si este unul dintre primele grupuri de pop opera din România. Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică. Ei sunt și colaboratori ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

În ultimii ani, Ad Libitum Voices a avut foarte multe concerte. Grupul a apărut pe cam toate scenele din Cluj-Napoca, la festivaluri importante, dar și în foarte multe orașe ale României: București, Sibiu, Brașov, Iași, Oradea, Timișoara și multe, multe altele.

Momente importante din activitatea grupului:
– X Factor România 2017, unde a ajuns până în marea finală a concursului.
– Deschiderea Semifinalei Eurovision România 2018 de la Salina Turda.
– Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, concerte organizate independent de către Ad Libitum Voices în 2018 și 2019, ambele cu sala plină.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: