Ion Doldurea:”2023 este un an în care vom pune în mișcare proiecte noi”

”2023 este un an în care vom pune în mișcare proiecte noi” , anunță edilul Caracalului. Ion Doldurea încep lucrările la creșa din strada Mihai Viteazu şi se construieşte un  alt bloc de locuințe sociale în zona Dragoș Vodă.

În primul rând, creşa de pe strada Mihai Viteazu, nr. 73. Lucrările vor începe, probabil, în martie, în fucţie de vreme, dar cu siguranţă, este totul licitat, totul făcut şi inclusiv am luat legătura cu constructorul, care se apuca efectiv de lucrare. Lucrarea trebuie finalizată în doi ani, dar cu siguranţă va fi terminată mai repede. Toată lumea e interesată şi nimeni nu aşteaptă. Dacă poţi să o faci, de ce să nu o faci mai repede.

”Avem în licitaţie, în acest moment, un bloc de locuinţe sociale, unde a rămas un singur competitor, în momentul de faţă. Va fi tot pe strada Dragoş Vodă, lângă centrul DGASPC-ului şi probabil că poate fi început undeva la mijlocul anului”, a anunțat edilul

Totodată edilul susține că anul acesta vor începe lucrările de reabilitare a parcului Constantin Poroineanu, vor fi reabilitate termic 44 de blocuri, ca de altfel și grădinițe, școli și instituții publice și vor fi construite și insulele ecologice zonele de depozitare a containerelor de gunoi dintre blocuri.

„Pe lângă blocuri, mai avem creşterea eficienţei energetice la clădiri publice şi aici aş enumera Grădiniţia „Dumbrava Minunată”, sala de sport de la Liceul „Matei Basarab”, Corpul B de la Liceul „Matei Basarab” şi aşteptăm, probabil în februarie, aprobarea pentru Şcoala Generală „Gheorghe Magheru”, clădirea ITL şi creşa din strada Doctor Marinescu. Lucrările încep cel târziu în vară, sper să nu fie contestaţii care să ne ţină extraordinar de mult.

Mai avem o lucrare care nu depinde de noi. Discutăm de insule ecologice pentru cartierele de blocuri. Proiectul este aprobat, este la Agenţia Fondului de Mediu, ei ţin licitaţia. Trebuie doar amplasate, nu este nevoie de lucrări de contrucţie”, a subliniat Doldurea

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: