Osica de Sus îmbracă haina de sărbătoare

Cu mic, cu mare, cetățenii localității Osica de Sus sunt invitați la petrecerea dată de autoritățile locale cu ocazia zilei comunei. Astfel, pe 4 Iunie, Stadionul Gheorghe Șoarece din localitate va fi neîncăpător pentru petrecerea care se anunță. Pentru cei prezenți vor urca pe scenă: Mario Fresh, Ionel Stanca, Marcela Fota, Costeluș de la Slatina, Cornel Cojocaru, Violeta Constantin, Claudia Olariu.
Întregul eveniment va fi prezentat de Lili Bălăceanu.

“Ziua comunei este o zi specială pentru toţi osicenii. De aceea, în acest an am pregătit un eveniment care să bucure fiecare cetăţean.
Sărbătoarea se va ţine la Stadionul Gheorghe Șoarece alături de un spectacol incendiar cu Mario Fresh, alături de interpreții de muzică populară și muzică ușoară: Ionel Stanca, Marcela Fota, Costeluș de la Slatina, Cornel Cojocaru, Violeta Constantin, Claudia Olariu.
Întregul eveniment va fi prezentat de Lili Bălăceanu. Seara va fi încheiată cu un spectaculos foc de artificii. Vă aşteptăm duminică, 4 Iunie, la Ziua Comunei Osica de Sus.” a transmis edilul Cezar Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura