10 elevi de 10, la Evaluarea Națională

contestatiiiiiiiiii

contestatiiiiiiiiii

Astăzi s-au afișat rezultatele finale la Evaluarea Națională. În urma soluționării contestațiilor, alți doi elvi au obținut media maximă la Evaluare.

Andra Mihaela Andruță de la Școala Gimnazială „Mihail Drumeș”, Balș și Sara Maria Lia de la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Caracal au obținut, după contestații, media 10 sunt cei doi elevi care, după contestații au obținut media 10 la examen și s-au alăturat . Elava de la ‘Mihail Drumeș’ obținuse inițial media 9,90 la proba scrisă de limba și literatura română și la matematică 10, iar în urma contestației depuse nota de la română a crescut la 10, iar eleva din Caracal a avut inițial 9,80 la română și 10 la matematică, iar în urma rezolvării cotestației nota de la română a crescut la 10. 
 Alte 10 medii au crescut in urma reevalurii, astfel că în prezent avem mai multe medii cuprinse între 9.90- și 9.99. De altfel au fost și lucrări care în urma contestațiilor au fost notate cu note mai mici decât cele inițiale.

 Reprezentanții ISJ Olt susțin că, după reevaluare numărul elevilor de a VIII a care au trecut examenul de Evaluare Națioală a crescut.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura