200 de mingii pentru Olimpiada Școlară

olimpiade scolare

olimpiade scolare

Astăzi a avut loc ședința tehnică a competiției sportive la care vor participa toate școlile general din oraș. In perioada următoare zeci de copii de clasele I-VIII se vor intrece in cadrul Olimpiadei Școlare, ce anul acest a ajuns la cea  de a III a ediție. Comepetițiile vor avea loc intre  4 -14  iunie, iar meciurile vor fi organizate pe două ramuri, fotbal – băieti și handball- fete. Meciurile vor avea loc pe terenurile de sport din incinta unităților de învățământ participante.

 „Este cea de a treia ediţie a Olimpiadei Şcolare Sportive care se adresează copiilor din clasele I-VIII atât fetelor, cât şi băieţilor. Este vorba despre handbal feminin şi fotbal masculin. Din partea primăriei, am oferit 100 de mingi de fotbal şi 100 de mingi de handbal către şcolile din Slatina, pentru a sprijini sportul. Sportul înseamnă sănătate şi îmi doresc pentru copiii noştri să facă mişcare şi sport cât mai mult şi să fie sănătoşi”, a declarat Gigi Vîlceleanu, viceprimarul Slatina.

Premiile puse la dispoziție de către Primăria municipiului Slatina constau în mingi de fotbal și de handbal, pentru fiecare unitate de învățământ participantă, precum și diplome pentru toți participanții. Pentru organizare, din bugetul local a fost alocată suma de 22.000 lei.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura