A VIX a promoție a absolvit la USAMV Slatina   

samv

 

 

 

 

 

 

 

 

samvLa USAMV Slatina s-a cântat imnul studenților, Gaudeamus Igitur pentru cea de a VIX a promoție ce a absolvit. Astăzi 72 de studenți au îmbrăcat roba de absolvent și au spus “La revedere!” vieții de student. Aceștia pot acum să aplice tot ce au învățat timp de patru ani, iar cei mai mulți visează la propria afacere.

De la USAMV Slatina, o nouă generaţie de profesionişti pleacă spre a face performanţă în domeniul agriculturii, sau spre alte domenii.  Incă din anii de facultate, acești tineri lucrează în domenii conexe agriculturii.

‘Este o serie care a dat dovadă de sârguinţă, s-au înscris 89 şi au terminat 72, iar acest lucru dovedeşte că există interes. Sudenţii acestei serii sunt absolvenţi ai ingineriei în agricultură. Avem absolvenţi care lucrează în domeniul managementului, în consiliile locale, APIA, în instituţiile Ministerului Agriculturii, în învăţământ sau unii dintre ei au propriile afaceri’, a declarat prof.univ.dr. Toma  Dinu, decanul facultăţii. 

 Incepând de anul acesta unitatea de invatamant superior  iși schimbă denumirea, devenind astfel Facultatea de management  și Dezvolatare Rurală, dar ofersta educațională va fi aceași.

‘Pentru învăţământul la zi, cu 100 de locuri, din care 35 la fără taxă. Avem o singură specializare pentru învăţîmântul la zi, este vorba de managementul afacerilor în agricultură. Pentru învăţământul la distanţă, se adaugă inginerie şi managementul agro-turismului şi alimentaţiei publice. Absolvenţii noştri reuşesc să lucreze în foarte multe domenii, chiar motto-ul facultăţii este «Vă pregătim pentru a conduce». Evident, nu toţi ajung pe funcţii de conducere, dar reuşesc să-şi conducă propria afacere, să se îndrepte către domenii de consultanţă, în asigurări, în bănci, în administraţia locală sau judeţeană’, a precizat lector iniv.dr.Victor Tița, directorul   Facultății de Management și Dezvoltarea Rurală Slatina.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: