Alături de colegul lor, căzut la datorie

politie omagiu

politie omagiuAstăzi, poliţiştii şi jandarmii din Olt au ţinut  un moment de reculegere în memoria poliţistului împuşcat în misiune, ieri,  în judeţul Timiş. 

Timp de un minut toate autospecialele s-au oprit și ai pornit semnelele luminoase.

„Astăzi, la ora 12.00, jandarmii olteni s-au alăturat colegilor din întreaga țară și au ținut un moment de reculegere pentru polițistul căzut la datorie în cursul zilei de ieri, pe raza județului Timiș. Toate autospecialele au staționat și au avut pornite semnalele luminoase timp de un minut, iar restul personalului a întrerupt activitatea pentru un minut. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite Jandarmeria Olt.

Prin gestul lor, polițiștii  au vrut să fie alături de familia agentului Cristian Amariei.

„Poliţiştii din judetul Olt s-au alăturat colegilor din întreaga țară si au ținut un moment de reculegere, pentru polițistul căzut la datorie în cursul zilei de ieri, pe raza județului Timiș. În acest context, autospecialele au staționat și au avut pornite semnalele acustice și luminoase, iar restul personalului a întrerupt activitatea și a păstrat un moment de reculegere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite IPJ Olt.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura