Au început înscrierile pentru festivalul „Corabia de aur”

22-24 septembrie 2023 este perioada în care Piața Independenței din orașul de la malul fluviului Dunărea, Corabia, va fi locația de desfășurare a celei de-a 48-a ediții a Festivalului Național de Muzică Populară și Ușoară „Corabia de Aur”.

La sfârşitul lunii viitoare este programată cea de-a 48-a ediţie a festivalului naţional „Corabia de aur”. Organizatorii au dat startul înscrierilor pentru secţiunile concursului.

”ZILELE ORAȘULUI CORABIA, Ediția a X-a, 1598-2023 – 425 de ani de atestare documentară a localității.

– Festivalul Național de Muzică Populară și Ușoară- „CORABIA DE AUR” – 22-24 septembrie, EDIȚIA A XLVIII-a, 2023. Așteptăm inscrierea concurentilor la cele două secțiuni, muzică populară și muzică ușoară.

– cazarea și masa concurenților- suportate de organizatori;- Trofee „Corabia de Aur” pentru cele două secțiuni;-juriul – personalitati în domeniul culturii și al muzicii precum Titus Andrei, Daniela Roxana Gibescu, Daniela Călineț.-Acompaniament – Orchestra „Doina Oltului”, dirijor – Cristi Dumitru ‘, anunță organizatorii.

Tinerii interpreţi cu vârste cuprinse între 14 şi 30 de ani din întreaga ţară care doresc să se lanseze în muzică sunt aşteptaţi la finalul lunii septembrie la Corabia, unde va avea loc cea de-a XXXIX-a ediţie a festivalului „Corabia de aur”. Concursul va avea şi anul acesta două secţiuni: interpretare muzică populară şi interpretare muzică uşoară, iar în competiţie nu vor putea intra grupuri muzicale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: