Autoritățile evaluează pagubele furtunii care a făcut ravagii în Corabia

autoritatile evalueaza pabubele

autoritatile evalueaza pabubeleFurtuna care a avut loc zilele trecute în orașul Corabia a provocat pagube însemnate. 

Cei din conducerea admnistrației publice locale a luat toate măsurile necesare pentru remediarea problemelor  și vor face demersuri pentru despăgubirea persoanelor afectate.

Orașul Corabia a fost lovit în data de 29 Mai de o furtună violentă care a provocat pagube însemnate. Vă putem anunța că în momentul actual nu mai sunt probleme cu privire la alimentarea cu apă, cu iluminatul public (cu excepția celor 36 de lămpi distruse care vor fi înlocuite) și cu aliemntarea cu energie electrică a persoanelor fizice și juridice. Se lucrează în continuare pentru remedierea problemelor la rețele de cablu-tv-internet, afectate. Menționăm că tronsonul de 1430 m, care cuprinde străzile Traian și Carpați este în administrarea Drumurilor Naționale, atât partea carosabilă, cât și trotuarele. Urmare a intervențiilor nenumărate către conducerea CNAIR, în timpul cel mai scurt vor fi remediate și problemele apărute pe acest tronson”, a declarat Iulică Oane, primarul orașului Corabia.

Comisia special constituită la nivelul Primăriei Corabia a constatat următoarele pagube principale: 31 acoperișuri afectate la locuințele private, 10 acoperișuri smulse și desprinse la blocuri, acoperișul Liceului Tehnologic Danubius- smuls, două acoperișuri la agenții economici- distruse. Ca urmare a acestor constatări, edilul orașului, Iulică Oane, împreună cu prefectul județului Olt, Silviu Neacșu, vor evalua valoric pagubele pentru a putea debloca fonduri de urgență în speranța de a-i ajuta pe cei afectați de această furtună.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: