Bobonete, comentariu VIRAL la pozele necenzurate cu Mădălina Ghenea, noua iubită a lui Dimitrov: „Ați vindecat mulți bărbați”

Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, a postat un nou pictorial sexy pe rețelele de socializare. Iubita lui Grigor Dimitrov i-a atras atenția și lui Mihai Bobonete, care nu a ezitat să facă un comentariu în stilul său caracteristic.

Face ce face și este din noul în centrul atenției. Mădălina Ghenea a postat recent pe Instagram imagini cu ea în lenjerie intimă. Fotografiile au fost apreciate de iubitul ei, Grigor Dimitrov, care i-a scris fără să stea prea mult pe gânduri: „Dio Mio! Mamma mia”. Actrița i-a răspuns imediat: „Mamma mia tu”.

Mihai Bobonete, actorul din „Las Fierbinți”, a văzut și el fotografiile cu Mădălina Ghenea și i-a lăsat un comentariu VIRAL

Vorbele actorului au stârnit multe hohote de râs, însă actrița nu a avut nicio reacție la comentariul primit din partea lui Bobonete.

„Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!?”

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar ea pare că se folosește din plin de atuu-rile pe care le are. Vedeta a pozat într-un body negru, din dantelă, care i-a pus silueta în evidență, dar și cu care a reușit să atragă atenția tuturor.

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea nu își mai ascund de ceva timp relația. Cei doi și-au trimis mai multe mesaje de dragoste pe rețelele de socializare. Recent, cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre la Londra, acolo unde jucătorul a făcut pregătirea, și au postat imaginile pe Instagram.

După victoria din „sferturile” de la Geneva, contra australianului Christopher O’Connell, Grigor a scris pe cameră: „Mad + C”, un mesaj pentru Mădălina și fiica ei, Charlotte.

sursa gsp.ro

Lasă un răspuns

%d