Brastavicenii vor avea două terenuri de sport

brastavatu

brastavatuBrastavicenii vor avea două ternuri de sport multifuncționale.  Luna viitoare va fi finalizat un un astfel de teren ce este amplasat în curtea școlii din comună. 

Edilul are în plan să construiască un astfel de teren și pentru comunitate. Acesta va fi amplasat lângă sala de sport din centrul localității.

Elevii din Brastavățu vor avea parte de o surpriză la începutul anului școlar. Ei vor putea desfășura orele de sport pe un teren multifuncțional. În această perioadă se lucrază de zor la instalarea gazonului artificial pe terenul din curtea școlii din localitate. Vorbim de un teren omologat, multifuncțional de o suprafată de 40 pe 18 metri pătrati. Valoare lucrărilor ce vor fi finalizate până la sfârșitul lunii august este de aproximativ 250.000 de lei.

‘ Este vorba de un teren multifuncțional de sport  care este in curs de finalizare în curte școlii. Este vorba de un teren pentru fotbal, tenis de camp, handbal’, a spus edilul Constantin Cici Oprea.

Primarul dorește să obțină finanțare prin Fondul de Garantare pentru un alt proiect ce vizează  construirea unu teren  de sport multifuncțional, doar că de data aceast pentru comunitate. Valoare acestuia este estimată la 250.000 de lei.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura