Caravana SMURD „Fii pregătit” vine în Olt

caravana smurd

caravana smurdExistă situații limită în care câteva secunde pot schimba totul. Iar pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență.

Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se organizează cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

‘Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor’, a anunțat putătorul de cuvânt ISU Olt, Alin Băsașteanu.

Sâmbătă, în intervalul orar 12.00-20.00, Caravana SMURD va fi amplasată în orașul Balș, în parcarea supermarketului situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 188, iar duminică, în intervalul orar 10.00-18.00, în orașul Corabia, pe paltonul din fața Primăriei Corabia.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d