Circul Orlando își deschide porțile la Slatina

Circul Orlando

Circul OrlandoA sosit circul la Slatina, iar copiii își pot petrece ultimele zile de primăvară, dar mai ales ziua lor de 1 iunie urmărind spectacolele Circului Orlando.

Trupa, care și-a instalat cortul în parcarea aflată vis-a-vis de bazinul de înot de pe Strada Crișan, promite un eveniment la fel de frumos, ca până acum, pentru a compensa lipsa animalelor sălbatice, prezentând numere senzaționale de acrobație, echilibristică și jonglerie.

Primul spectacol are loc pe 30 mai cu începere de la ora 18.30. Spectacolele vor continua vineri și luni la ora 18:30, în timp ce sâmbată și duminică artiști vor avea câte două reprezentații la orele 15:30 si 18:30. „E un spectacol bazat mai mult pe acrobații și pe comedie. Se numește Arena Fermecată. Cei care vor veni să ne vadă vor asista la un spectacol la fel de frumos ca până acum, pentru a compensa lipsa animalelor, prezentând numere cât mai senzaționale de acrobație, echilibristică, jonglerie. Avem personaje din lumea basmelor dar și din minunata lume de animație pe care cei mici sigur le vor aprecia”, ne-a declarat Orlando Oprescu, directorul circului. Proprietarul circului, Orlando Oprescu, a fost semifinalist la „Românii au talent”, iar acum, revine în orașul Slatina așa cum a făcut în ultimi ani. În locul animalelor, circul a angajat alți artiști, iar spectacolul durează tot două ore (cu pauză).

Slatina face parte dintr-un turneu pe care Circul Orlando îl susține peste tot în țară, și pe care l-a început în primăvara acestui an.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura