Comuna Poboru are buget!

unnamed

unnamed

Veste bună pentru locuitorii comunei Poboru. În şedinţa consiliului local din data de 20 februarie, în unanimitate de voturi aleşii locali au aprobat bugetul comunei.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru comuna noastră dragă , pentru anul 2020 pentru tot ceea ce se va întâmpla în acest an în comuna POBORU! La propunerea mea , consiliul local, în unanimitate de voturi a aprobat BUGETUL LOCAL pentru anul 2020! Mulţumesc pe această cale TUTUROR consilierilor locali care au înțeles că și acum, ca de fiecare dată, am venit în fața dumnealor cu un buget realist , întocmit numai ȘI numai în beneficiul cetățenilor din comuna noastră!” a declarat edilul localităţii.

Primarul Iulian Bărăscu a anunţat că, următorul pas după aprobarea bugetului local, va consta în demararea procedurii de modernizare a iluminatului stradal, prin montarea a 400 de bucăţi de lămpi cu led pe fiecare stâlp, pe străzile principale din comună.

„După acest pas (aprobarea bugetului), trecem la treabă și vă anunț pe această cale că sub deviza NOI MUNCIM ŞI CE E NECESAR, CONSTRUIM chiar în zilele imediat următoare vom demara procedura de modernizare a iluminatului stradal, prin montarea de lămpi cu led pe fiecare stâlp , pe străzile principale din comună ( 400 de buc )! Așadar în maxim o lună de zile vom sărbători încă o realizare notabilă pentru comună noastră dragă! NOI MUNCIM!” a mai adăugat primarul comunei Poboru.

{module 126}

Lasă un răspuns

%d