Controale drastice în piețe

controale dsvsa

controale dsvsaDe câteva săptămâni,  Oltul  se află în  alertă de pestă porcină, lucru ce a determinat autoritățile să inăsprească controalele. 

Peste 100 de polițiști olteni, la care s-au adăugat specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Olt au luat la bani mărunți comercianții de animale vii și de produse din  carne.

Controalele au vizat cu precădere piețele, târgurile și  magazinele din apropierea acestora. Scopul controalelor a fost acela de a preveni și combate  acțiunile ilegele privind comerțul cu produse de origine animală.

„Activitățile au fost desfășurate în zone predispuse comerțului ilegal stradal, fiind verificate 66 de societăți comerciale și 58 de persoane fizice, ocazie cu care au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 85800 lei, fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 1180 lei.”, anunță IPJ Olt.

La acțiune au participat peste 100 de polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, ordine publică și poliție rutieră împreună cu specialiști  din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Olt.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura