Copiii din Slatina, invitați de Clubul Rotary la teatru

rotary teatru

rotary teatruLa Casa de Cultura a Sindicatelor peste o mie de copii din Slatina au avut întâlnire cu personajele din Cartea Junglei. Membrii Clubului Rotary continuă faptele bune, iar anul acesta este pentru al XIX lea când cei mici au fost invitați la teatru.

1600 de copii din școlile și grădinițele din Slatina au avut  întâlnire cu personajele din Cartea Junglei.  Este pentru al XIX le an în care rotaryenii i-au invitat pe cei mici la teatru de păpuși.Actorii de la Teatrul pentru copii, Colibri din Craiova au pus în scenă două reprezentanții , una de la ora 10.00 și alta de la 12.00. Copiii au fost fascinați de păpușile ce au prins viață datorită indemânării actorilor. Acestă acțiunea a Clubului Rotary era organizată de obicei de ziua copilului, dar anul acesta în luna lor, cei mici au avut parte de mai multe surprize.

‚Luna iunie este ziua copiilor așa că ne-am gândit să îi invităm la teatru, așa cum facem in fiecare an. Sunt invitați 1600 de copii din toate șclile și grădinițele din oraș. Ei vor viziona astăzi piesa ‘Cartea junglei’, pusă în scenă de acrtorii de la Teatrul ‘Colibri’ din Craiova.’, a declarat Cristina Munteanu, președinte al Clubului Rotary Slatina.

 La finalul piesei de teatru, micii spectatori au primit baloane colorate din partea voluntarilor de la Interact și Rotarykids.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura