De Rusalii, jandarmii la datorie

rusalii jandrmi

rusalii jandrmiÎn perioada 15- 17 iunie, de Rusalii, în județ vom avea mai multe acțiuni cultural-artistice și sportive organizate de administrațiile locale. Ordinea și siguranța vor fi vegheate de peste 100 de jandarmi în fiecare zi, în ajutorul lor venind și polițiștii, dar și efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Oltenii sunt așteptați în număr mare în 12 localități: Slatina, Caracal, Perieţi, Sprâncenata, Şopârliţa, Osica de Sus, Strejeşti, Dobroteasa, Tufeni, Dobrun, Optaşi şi Izvoarele.

Pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor acţiona în cooperare cu I.P.J. Olt şi efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. „ Un număr de peste 100 de jandarmi vor acţiona zilnic în sistem integrat, pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora. Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.”, transmite IJJ Olt.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura