Dotări moderne la dispensarul din Brâncoveni

brancoveni

brancoveniCei aproape 3000 de cetățeni din Brâncoveni vor beneficia de un act medical de calitate. Dispensarul medical , recent modernizat, a fost utilat și cu aparatură medicală de calitate.

Monitorizarea medicală este foarte importantă. Mai ales că, sătenii nu mai trebuie să bată drumul până la un spital orășenesc pentru o consultație, dispensarul este locul unde medicina de familie poate funcționa în mediul rural. Mulți edili au înțeles importanța funcționării serviciilor medicale în sânul comunității și fac eforturi pentru a asigura condiții optime și chiar investiții în dotarea acestora. Printre ei și Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncoveni. Edilul a demarat anul trecut un proiect privind readucerea dispensarului comunal la standarde moderne de funcționare. Reabilitarea și modernizarea clădirii s-au finalizat, iar azi a fost primită aparatura nouă și modernă.

Proiectul ”Reabilitare, modernizare şi dotare Dispensar Medical Uman Brâncoveni”, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, are o valoare de 690.200 lei.

16 comune din județ au primit finanțări pentru proiectele legate de sănătate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, unele pentru reabilitarea, modernizarea sau dotarea dispensarelor, iar primăriile Leleasca, Dobroteasa și Deveselu pentru construirea unor sedii noi.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: