Drumul Expres Craiova-Pitești: Pe tronsonul 3 (Valea Mare-Colonești), lucrările au depășit deja 70%

În 2023, încă un tronson din Drumul Expres DEx12 Craiova – Pitești va fi gata până la final de an. La capătul dinspre Colonești va fi organizată o descărcare provizorie până când lotul următor va fi gata la anul.

Tronsonul 3 care măsoară circa 31,7 km va fi gata până la finalul anului, iar circulația va fi deschisă cu o descărcare provizorie la Colonești, acolo unde drumul expres va trece pe sub DN65.

Constructorul pe cele două loturi este asociația de firme românești conduse de UMB.

Tronsonul 4 (Colonești-Oarja-Pitești), în lungime de 31,82 km trebuie finalizat și dat în circulație anul viitor. La ora actuală stadiul fizic al lucrărilor se apropie de 25%. Pe tronsonul 3 (ValeaMare-Colonești), în lungime de 31,75 km lucrările avansează într-un ritm bun și au depășit deja 70%. Constructorul face toate demersurile necesare pentru deschiderea circulației până la sfârșitul anul acesta (înainte de termenul contractual). Tronsonul va avea asigurată o descărcare provizorie în DN65 la Colonești, pentru ca majoritatea acestuia să fie folosită.” spune Cristian Pistol, șeful CNAIR care a verificat șantierul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: