Elevii slătineni prezenți la Giffoni

giffoni italia

giffoni italiaDe nouă ani, România este reprezentată în juriu de elevi slătineni la Festivalul Internațional de Film pentru Copii Giffoni, Italia. Aceștia au sarcina de a examina și vota filmele intrate în competiție.

Festivalul este o călătorie memorabilă între fapte și fantezie, în lumea fascinantă a cinematografiei, iar dea care îi conducea este profesoara de matematică de la Școala Gimnazială Eugen Ionescu Slatina, Grațiela Popa. Din 2011 România este prezentă la cel mai mare festival din Europa cu patru elevi-jurați, aleși dintre elevii de excepție ai unității de învățământ, ca o recompensă pentru rezultatele școlare înregistrate.

Festivalul de Film dedicat în întregime copiilor se desfășoară în periuoada 19- 27 iulie și se află la cea de-a 49-a ediție.

„De 9 ani, în luna iulie, pășesc pe tărâmul copilăriei, mă bucur alături de echipa mea de elevi de toate spectacolele și filmele prezentate în cadrul celui mai mare festival de film pentru copii, GIFFONI – Italia. Pe parcursul anilor, am întâlnit vedete internaționale – Nicholas Cage, Richard Gere, Eduard Norton, Julianne Moore, iar anul acesta, azi, Woody Harrelson. Mulțumim, Claudio Gubitosi pentru invitație!”, a transmis  pe pagina sa de socializare, Grațiela Popa.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura