FCSB- CFR Cluj se joacă în Ghencea

După ce negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru închirierea stadionului Steaua la meciul roș-albaștrilor cu Dinamo au căzut în ultimul moment, echipa lui Becali a făcut din nou cerere pentru a juca în Ghencea, cu CFR.

Contractul de închiriere ar urma să se semneze azi (31 iulie) sau mâine (1 august), potrivit Orange Sport și GSP.

Coform surselor GSP, din cauza reglementărilor interne din cadrul CSA Steaua, celor de la FCSB le-au fost impuse aceleași condiții ca la meciul cu Dinamo. Astfel, Becali a fost nevoit să semneze un nou bilet de ordin avalizat de 750.000 de euro pentru a acoperi posibilele daune aduse gazonului în timpul meciului.

După meciul cu Dinamo, Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a emis ordinul M157/2023, prin care stadionul Steaua a fost despărțit de Complexul Sportiv, tocmai pentru a fi mai ușor de închiriat. Inițial, arena se încadra la ordinul M115/2013, prin care era alăturată întreg Complexului Sportiv.

În nou ordin, stadionul Steaua figurează separat, cazarma 3618. Stadionul Steaua a fost despărțit astfel de Complexul Sportiv Steaua-Ghencea, care figureaza astfel: cazarma 1950.

Sursă: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: