Florin Barbu:”Voi pune practică soluțiile cele mai potrivite pentru fermierii noștri”

Zilele acestea ministrul Agriculturii , Florin Barbu, se întâlnește cu  fermieri la Bistrița dar și la Sânmihaiu de Câmpie.

”M-au impresionant tinerețea unora dintre ei și determinarea în implementarea proiectelor cu finanțare europeană, la fel cum m-au impresionant dragostea pentru agricultură și dedicarea fermierilor cu mulți ani de experiență! Fermierii din județul Bistrița-Năsăud sunt un exemplu în atragerea de finanțări europene și naționale, un exemplu în dezvoltarea domeniului agriculturii ecologice, un exemplu de dragoste pentru pământul românesc. Mă bucur că am întâlnit câțiva tineri care au revenit acasă pentru a produce mâncare românească, folosind ceea ce au învățat peste hotare. Le mulțumesc pentru invitație președintelui Consiliului județean Radu Moldovan și primarului comunei Sânmihaiu de Câmpie, Ioan Mate! Voi continua programul în județul Bistrița-Năsăud, în acest weekend, cu vizitarea unor ferme și unități de producție din zonă și voi reveni la Ministerul Agriculturii cu mai multe idei, proiecte și voi pune practică soluțiile cele mai potrivite pentru fermierii noștri!, a declarat Barbu

Florin Barbu este însoțit în vizita sa și de președintele comisiei pentru agricultură, sivicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

Lasă un răspuns

%d