HOROSCOP LUNAR AUGUST 2023. CARE SUNT ZODIILE CARE TREBUIE SĂ AIBĂ GRIJĂ LA INVESTIȚII

Horoscop lunar august 2023. Află mai jos, în articol, ce îți rezervă astrele pentru luna august a acestui an. 

Berbec – Cu atenție și răbdare, dorințele tale se îndeplinesc!

A echilibra ce-ți dorești tu cu ceea ce-și dorește celălalt, indiferent că vorbim de un prieten, persoana iubită sau unele solicitări socio-profesionale este cerința Lunii Pline din Vărsător din prima zi a lunii. Grație organizării, răbdării și preciziei de care dai dovadă, te bucuri de rezultate excelente în domenii care vizează divertismentul, creativitatea sau educația. Cât de iubit sau apreciat te simți într-o relație romantică necesită reevaluare iar Luna Nouă din Leu din 16 august îți oferă prilejul de a-ți exprima dorințele într-un mod destul de direct și neașteptat. Din 23 august considerentele de natură practică încep să cântărească mai pregnant iar Mercur intră în retrogradare în Fecioară reamintindu-ți să-ți evaluezi mai atent muncă, sănătatea și responsabilitățile. Ultima zi din lună se află sub influența Lunii Pline din Pești care accentuează o tendință spre retragere și introspecție.

Taur – Alege înțelept schimbările pe care vrei să le faci!

Nevoia de a găsi un echilibru între ce este important pentru tine la nivel individual și ce asigură stabilitatea fizică sau emoțională a întregii familii reprezintă una dintre cerințele de bază ale acestei luni. Un proiect care vizează căminul, un eveniment familial, o activitate pe care vrei să o demarezi în propria casă sau o anumită stare emoțională mai intensă, oricare dintre acestea vor avea nevoie să fie reevaluate cu atenție, ținând cont de faptul că Venus, planeta care te guvernează este toată luna în retrogradare. Luna Nouă din Leu din 16 august îți dă puterea de a lua o decizie radicală, poate chiar de a te elibera de ceva anume, însă este indicat să-ți gestionezi impulsivitatea. Din 23 august, Mercur intră în retrogradare invitându-te să-ți revizuiești modul în care îți exprimi sentimentele sau creativitatea iar din 31 august situația unor proiecte în care ai investit devine mai clară.

Gemeni – Fii aliniat cu tine indiferent de context!

Claritatea cu care gândești și comunici, atitudinea cu care îți transmiți mesajul dar și abilitatea de a conștientiza impactul gândurilor și a cuvintelor tale este esențială. Este o lună cu multe schimburi de idei, posibile călătorii și o dorință de a-ți face vocea auzită în paralel cu nevoia de a fi mai conectat cu propriile emoții. Orice planuri care vizează căminul sau o proprietate imobiliară sunt susținute chiar dacă sunt și oameni care se vor opune. Fii precaut cu orice negociere sau proces de vânzare în jurul datei de 16 august când lucrurile devin imprevizibile. Din 23 august Mercur intră în mers retrograd îndemnând la revizuirea unor tipare sau legături de familie dar și la conștientizarea acelui “loc” în care te simți protejat și în siguranță. Dacă Marte în Balanța din 28 august amplifică socializarea, Luna Plină din 31 august accentuează impactul unor obiective profesionale asupra ta și a familiei.

Rac – Alegerea lucrurilor sau persoanelor care merită timpul și atenția ta!

A investi în acele lucruri, activități sau persoane care îți oferă o siguranță financiară dar și emoțională va fi esențial. În același timp ești susținut din diverse direcții să interacționezi cu oameni sau informații care servesc intereselor tale. Venus în mers retrograd te îndeamnă să-ți gestionezi resursele cu grijă dar și investițiile emoționale care merită timpul și atenția ta. Luna Nouă din Leu din 16 august te confruntă cu o chestiune la care nu te-ai gândit prea mult pe marginea unei prietenii sau chestiuni financiare. Odată cu intrarea lui Mercur în mers retrograd din 23 august, ți se recomandă să verifici de două ori detaliile unui negocieri sau aparatura din jurul tău pentru evitarea problemelor. Spre sfârșitul lunii, Marte în Balanța din 28 august îți amplifică activitățile în jurul casei dar și reactivitatea iar Luna Plină din 31 august sugerează că unele demersuri contractuale decurg mai greu decât ți-ai fi dorit.

about:blank

Leu – Creativitatea și personalitatea ta trezesc pasiuni dar și opoziții!

Începi luna în forță cu o Lună Plină în Vărsător pe 1 august în sectorul parteneriatelor tale care va cere o abordare mult mai autentică a unei relații sau colaborări cu scopul de a echilibra interesele ambilor parteneri. Deși o strategie financiară la care lucrezi sau o idee de business îți aduce unele beneficii, atitudinea cu care prezinți lucrurile poate să trezească unele opoziții. Pe 13 august conjuncția dintre Soare și Venus din Leu se dovedește norocoasă, atrăgând atenția asupra ta. Luna Nouă din Leu din 16 august te energizează însă trebuie gestionată cu grijă deoarece poți lua decizii radicale sub impulsul unei stări de moment. Din 23 august Mercur intră în retrogradare îndemnând la mai multă precizie și atenție în privința planului financiar. Marte în Balanța din 28 august îți priește stimulându-te fizic sau intelectual iar Luna Plină din 31 august accentuează nevoia de a-ți asigura resursele pe termen lung.

Fecioara – Regândirea unor relații sau principii de viață îți aduce mai multă libertate!

În prima parte a lunii este important să ai mai multă grijă de tine reechilibrând gradul de muncă sau implicare în unele situații dacă nu este unul sănătos. Luna Plină din Vărsător din prima zi a lunii va evidenția acest lucru amplificând nevoia de a te elibera de acele constrângeri fizice sau psihologice care te limitează. Pe măsură ce dorința de a investi mai mult în acele activități sau cunoștințe care îți dezvoltă personalitatea va fi în creștere, poți conștientiza brusc nevoia de a întrerupe sau schimba unele tipare sau concepții de viață care nu-ți mai folosesc, mai ales în jurul Lunii Noi din Leu din 16 august. Din 23 august, pe de o parte Soarele care intră în Fecioară îți amplifică vitalitatea și încrederea în timp ce Mercur care intră în retrogradare te invită să regândești unele dorințe sau proiecte în care ai investit până acum. Luna Plină din 31 august te va ajuta să înțelegi mai clar stadiul unei relații.

Balanța – Alege cu grijă proiectele sau relațiile în care investești!

Speranțele tale vis-à-vis de un proiect personal sau profesional, de un grup de prieteni sau chiar de o persoană cu care ai o legătură specială trebuie gestionate cu atenție ținând cont că Venus este în mers retrograd toată luna în acest sector. În ciuda tendinței de a da curs unor acțiuni lăsându-te sfătuit de unele persoane într-un mod privat, va fi important să-ți faci propriile analize și cercetări astfel încât să nu-ți asumi riscuri inutile. Luna Nouă din Leu din 16 august te poate lua pe nepregătite pe plan financiar sau emoțional dacă ai lăsat partea idealistă din tine să-și spună cuvântul. Mercur retrograd și Soarele care intră în Fecioară, din 23 august accentuează importanța unor introspecții adânci pentru a vedea cât de sigure sunt unele lucruri sau situații. Din 28 august, Marte intră în semnul tău, amplificând asertivitatea însă Luna Plină din 31 august îndeamnă la o organizare serioasă atât pe parte de sănătate cât și de muncă.

Scorpion – Îmbină fermitatea cu flexibilitatea în orice fel de interacțiune!

Cu Lună Plină din Vărsător din prima zi a lunii, în ciuda eforturilor investite în a-ți crește imaginea și autoritatea pe plan socio profesional, asigurarea unui mediu familial sau emoțional stabil devine pregnantă, necesitând o o abordare cât mai asumată și mai responsabilă. Modul în care te pui în evidență și-ți întreții relațiile profesionale luna aceasta va fi esențial în atingerea scopurilor tale iar dacă acest mod nu este unul echilibrat, Luna Nouă din 16 august va accentua acest lucru. Dacă din 23 august te concentrezi mai mult pe unele prietenii sau proiecte de viitor, retrogradarea lui Mercur în Fecioară te va îndemna să faci pași mici dar siguri în direcția asta, asigurându-te de calitatea și durabilitatea lor. Marte în Balanța din 28 august poate scoate unele resentimente la suprafață în timp ce Luna Plină din 31 august încetinește realizarea unor proiecte, ridicând semne de întrebare.

Săgetător – Explorarea de noi orizonturi și revizuirea unor obiective profesionale!

Începi luna în forță, stimulat în a testa noi orizonturi fizice sau intelectuale grație Lunii Pline din Vărsător din 1 august, printr-o călătorie, noi interese sau un curs de dezvoltare personală. Dacă noile interese vizează munca, poți parcurge un training pentru o nouă specializare chiar dacă va trebui să faci un efort pentru a integra aceste activități în programul tău care este deja plin. O persoană anume care joacă rolul de mentor sau profesor poate avea un impact profund asupra ta. Luna Nouă din Leu din 16 august te poate surprinde cu schimbări neașteptate iar din 23 august, intrarea lui Mercur în retrogradare în sectorul carierei te va îndemna să-ți reeveluezi unele obiective profesionale. Spre sfârșit de lună, Marte în Balanța din 28 august îți amplifică determinarea în privința unor proiecte sau prietenii în timp ce Luna Plină din Pești din 31 august îndeamnă la responsabilizare emoțională.

Capricorn – Testarea unui angajament sau a unor principii de viață!

Intensitatea unor dorințe de natură emoțională sau financiară este amplificată generând tendința de a-ți asuma riscuri la care nu te-ai gândit până acum, chiar dacă vor exista și momente de nesiguranță sau îndoială. Vei căuta să-ți clarifici angajamentul față de cineva sau ceva, un lucru, o mentalitate, un job, o relație pentru a vedea dacă este unul corect și autentic. În același timp ai șansa să-ți exprimi personalitatea cu mai multă încredere, să socializezi sau să schimbi idei și perspective cu oameni cu care rezonezi. Dacă Luna Nouă din Leu din 16 august te provoacă într-un mod neașteptat să faci o anumită schimbare, retrogradarea lui Mercur în Fecioara din 23 august te invită să reevaluezi o filozofie de viață sau un adevăr personal pe care îl credeai de neschimbat. Ultima zi a lunii vine cu o Lună Plină în Pești conjunctă cu Saturn deci cu un grad maxim de seriozitate și responsabilitate.

Vărsător – Calitatea și autenticitatea interacțiunilor tale sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor!

Situația unui parteneriat sentimental sau a unei colaborări profesionale va fi în vizorul tău chiar din prima zi a lunii odată Luna Plină din Vărsător care te îndeamnă să te repoziționezi dacă celălalt nu-ți recunoaște contribuția sau valoarea. Dacă există nemulțumiri financiare, modul strategic și eficient în care acționezi folosindu-te de conexiunile pe care le ai poate antrena îmbunătățirea situației financiare. De fapt o alianță anume joacă un rol extrem de benefic în viața ta. Luna Nouă din 16 august te provoacă la confruntare dacă consideri că celălalt nu-ți respectă drepturile indiferent de situație. Mercur intră în retrogradare din 23 august, deci va trebui să fii mai atent cu tot ce vizează un plan de business sau o investiție financiară sau emoțională. Această “precauție” va fi accentuată și de Lună Plină din Pești din 31 august care îți va semnala acolo unde există vulnerabilități sau o posibilă lipsă de încredere.

Pești – Păstrarea unui echilibru între muncă și odihnă este esențial!

Păstrarea unui echilibru psiho emoțional sănătos, alocându-ți mai mult timp pentru odihnă, relaxare și introspecție în ciuda multitudinii de sarcini în care ești angrenat în prima parte a lunii va fi esențial. Dacă energia ta nu este la cote maxime iar unele colaborări te suprasolicită, vei avea de făcut unele modificări. În ciuda acestui lucru, entuziasmul generat de unele activități care îți plac te determină să investești mult timp și energie în această direcție. Tot ce vizează comunicarea, drumurile, negocierile sau dorința de a te conecta cu unele persoane este favorizată însă Luna Nouă din Leu din 16 august te va împinge să iei decizii radicale în cazul relațiilor care nu mai funcționează. Mercur intră în mers retrograd din 23 august îndemnând să reevaluezi modul de colaborare sau interacțiune în timp ce Luna Plină din semnul tău din 31 august în conjuncție cu Saturn te determină să iei o poziție serioasă și tranșantă vis a vis de orice persoană sau relație care nu este potrivită.

sursa Cancan

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: