În august parcul și McDonald’s vor fi gata

parc UM

parc UMLucrările la parcul amenajat pe terenul fostei unități militare dar și la McDonald’s au intrat în linie dreaptă. Edilul a spus că, în ambele cazuri, lucrările vor fi finalizate  cu mult înainte de termenul de execuție cuprins în caietele de sarcini.

„În august vom inaugura ambele obiective, și parcul, și restaurantul McDonald’s, și asta pentru că ele vor fi finalizate înainte de termen. Cel puțin în cazul parcului, lucrările vor fi finalizate cu mult, cu foarte mult înainte de teren”, a declarat Emil Moț.

Suprafața totală a parcului va fi de 35.800 de metri pătrați, din care 23.000 metri pătrați de spațiu verde. Cuprinde alei betonate, piste pentru alergare și două locuri de joacă pentru copii, un teren de sport multifuncțional de 500 de metri pătrați, cu iluminare nocturnă. Aici va fi și o parcare de 2.400 de metri cu aproximativ 200 de locuri de parcare, iar o stradă nouă va face legătura între străzile Artileriei și Tunari. În centrul parcului va fi construită și o terasă care va servi ca loc comercial pentru produse alimentare. Valoarea totală a proiectului este de peste 14,7 milioane de lei.

Restaurantul  McDonald’s, va avea  o suprafață de peste 3.400 de metri pătrați.  Obiectivul de investiție are o valoare de 7,5 milioane de lei și vor fi create 60 de locuri de muncă.

Pe terenul  fostei unități militare vor mai fi construite un mall și o grădiniță

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura