Infrastructura rutieră, o prioritate pentru Primăria Caracal

infrastrucuttra rutiera

infrastrucuttra rutieraPrimăria Caracal a demarat lucrărie de asfaltare în cadrul unui nou proiect care prevede turnarea de covor asfaltic pe Calea București, (segmentul cuprins între str. Gen. Magheru și str.Dragoș Vodă).

Lucrările pentru asfaltare a acestei artere rutiere vor fi desfășurate  în perioada 25.06.2019 – 29.06.2019. Pentru a nu afecta desfășurarea lucrărilor,  autoritățile locale fac apel la locuitorii orașului, cu rugămintea să nu parcheze autovehiculele pe tronsonul în lucru.

De asemenea, consilierii caracaleni au aprobat recent proiectul de hotărâre referitor la indicatorii tehnico economici și cofinanțarea obiectivului de investiții Extindere și reabilitarea străzii Valter Mărăcineanu din municipiul Caracal. Proiectul are o valoare totală de 2.453.725 lei, din care, 273.515 lei vor fi alocați din bugetul local al Primăriei Caracal. Cei din conducerea locală spun că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului viitor. Totodată, primaria municipiului Caracal a instituit luna trecută noi reguli de circulație pe unele artere rutiere din oraș. Astfel, a fost instituit sens unic pe următoarele străzi: strada 1 Decembrie 1918, dinspre bulevardul Antonius Caracalla, până la intersecția cu strada Plevnei; Bulevardul Antonius Caracalla, dinspre intersecția cu strada Plevnei, până la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918; Strada Mihail Kogălniceanu, dinspre strada Calea București; Aleea Răsăritului, dinspre Calea București, până la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: