Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal va intra într-un amplu program de reabilitare și consolidare

Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, a anunțat că Liceul Teoretic “Ioniță Asan” va intra într-un amplu program de reabilitare și consolidare. Acest proiect va însemna o investiţie de aproximativ 19-20 de milioane de euro, sursa finanțării fiind guvernamentală.

Avem un alt proiect la care ţin foarte mult şi este un proiect de suflet, reabilitarea şi consolidarea Liceului „Ioniţă Asan”. Este un proiect care deja a fost trecut pe o Hotărâre de Guvern, suntem la poziţia 20 din 31 de obiective care vor fi reabilitate. Acest proiect va însemna o investiţie de aproximativ 19-20 de milioane de euro, ceea ce va fi un proiect pe care nu ni-l permiteam să-l susţinem din banii comunităţii.

Colegiul „Ioniţă Asan” este unul dintre liceele de tradiţie ale Olteniei, pot spune. Un liceu în care au învăţat cele mai multe somităţi provenite din zona Romanaţiului. Acest liceu merita să fie reabilitate, noi pregătisem totul pentru a depune acest proiect pe Programul Operaţional Regional, numai că între timp s-a deschis o altă posibilitate, de a pune proiectul pe fonduri legate de consolidarea obiectivelor şcolare din România”, a declarat Doldurea.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: