Loteria Română lansează lozul ”Iepuraşul Norocos”, cu premii de peste 1,1 milioane de lei şi două autoturisme

iepurasul norocos

iepurasul norocos

Loteria Română lansează lozul „Iepuraşul Norocos”, un produs cu câştiguri în valoare totală de peste 1,1 milioane de lei şi două autoturisme, informează marţi compania.

Un număr de 149.995 de câştiguri în bani în valoare totală de 1.109.350 de lei sunt incluse în această ediţie de lozuri randalinate, menţionează Loteria Română.

Lozul „Iepuraşul Norocos” poate fi achiziţionat exclusiv din agenţiile Loteria Română şi oferă persoanelor interesate şanse duble de câştig, preţul unui astfel de loz fiind de numai 4 lei.

Jucătorii care aleg lozuri „Iepuraşul Norocos” necâştigătoare le pot reutiliza la extragerea specială a lozurilor necâştigătoare, organizată de Loteria Română în data de 18 aprilie, ocazie cu care va avea loc şi tragerea la sorţi a celor două autoturisme oferite drept premiu în cadrul acestei ediţii.

Lozurile necâştigătoare „Iepuraşul Norocos” vor fi colectate în agenţiile Loteriei Române din Bucureşti până în data de 15 aprilie 2020 şi în agenţiile din restul ţării până pe 13 aprilie.

Sursa: www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: